Madfar Tweet...

Instagram

Google-Annoncer:

 

MadFar missionen


MadFar: Thomas Farsinsen

Jeg blogger udelukkende om mad og primært for at give inspiration til hverdagskøkkenet. Jeg værdsætter råvarer af høj kvalitet, gerne lokalt og for det meste årstidsbestemt. Jeg er selv far til to dejlige unger,  så jeg ved godt at tiden kan være knap i en travl hverdag. Vi skal dog spise hver dag, så vi kan lige så godt gøre det ordentligt, på madfar.dk kan den besøgende finde inspiration ved, at se hvordan vi gør det her i huset.

Jeg har en brændende kærlighed for mad og det synes jeg også bloggen udtrykker. Mad skal vi nyde hele livet og det er det der skal holde os sunde og raske lige til det sidste. Derfor har jeg meget fokus på det grønne i mine retter og tænker faktisk altid kød som tilbehør. Så der er inspiration til dem som har svært ved at få grøntsager nok ind i retterne til hverdag. Det er ikke ment på nogen fanatisk måde, men jeg synes der skal være forskel på hverdagsmad, weekendmad og decideret festmåltider. Men det enkle i hverdagsretterne kan jo’ være et festmåltid i sig selv. F.eks. når sæsonen for asparges i foråret er trådt ind, eller de første spæde jordbær dukker frem af den danske muld. Jeg sætter pris på de forskellige årstider, hver med deres råvarer, det giver variation til forskellige og spændende retter. Det giver en anden vinkel til hverdagskøkkenet,  end bare at fylde i indkøbsvognen af diverse frugt, grønt og kød, som er transporteret tusinder af kilometer for at ligge i disken og friste. Men det kan ofte være svært at se, hvad der gemmer sig af guld i egen baghave. Jeg vil på madfar.dk gerne vise hvordan det kan lade sig gøre at spise god mad i hverdagen, uden det behøver at koste en formue og uden at gå på kompromi med råvarekvaliteten.

Kig dig omkring på siden, kommenter gerne hvis du har prøvet nogle af opskrifterne, ris og ros modtages gerne.

Vel(be)kommen til MadFar og go’ appetit.

Kærlig hilsen

MadFar 

PS: De nyeste opskrifter er altid at finde på "madbloggen". Efter ca. 14 dage bliver de flyttet over i den kategori de hører hjemme i. Er der alligevel en opskrift du ikke kan finde, så skriv til mig.